EVENT
S: World Peace Day - Lunch Time Activities
Start: All Day
Download
Location: Outdoor Lunch Quad/Lawn
Contact: S. Greene

Sun Valley Magnet School

Special Events  Schedule

 

Period 1        8:00-8:59 am            50 min

Period 2        9:04-9:52 am            48 min

Break            9:52-10:00 am          8 min

Period 3        10:05-10:53 am        48 min

Period 4        10:58-11:46 am        48 min

Period 5        11:51-12:39 pm        48 min

Lunch            12:39-1:14 pm        35 min

Period 6        1:19-2:07 pm            48 min

Period 7        2:12-3:00 pm            48 min